Thursday, October 27, 2011

apa salah aku?! :’(

arghhh, tension aku kena tag benda merepek ni. alahai. apalah nasib. Crying face
takpe-takpe, ni dugaan je, lepas ni kalau dapat tag yang sama, bye-bye la!
aku bagi yang ni je kat dia. haha kejamnya aku.
tadi masa blogwalking aku sengehkan je blog orang kena tag banyak gila.
haha pastu kena kat diri sendiri. memang padan muka. cheist!


ok-ok, aku nak melaksanakan tanggungjawab aku sebagai pemegang amanah.

*yang aku tak tahan, ada nak kena ikut terma dan syarat lagi, adehh*
ni ha, baca la, pening aku:

  • No tag back !
  • You must post these rules
  • Go to their page and tell them you have tagged him/her
  • You have to choose 11 people to tag and link them on the post
  • Each person must post 11 things about themselves in their journal
  • Answer the question the tagger set for you in their post. And create new eleven question for the people you tagged to answer

11 perkara tentang aku, hentam je la, yang penting 11:

  • aku lelaki
  • aku baik hati
  • aku suka tidur
  • aku student UIAM!
  • aku suka perempuan
  • aku suka kacau orang
  • aku ada account Twitter
  • aku sedang bercuti semestar
  • aku suka edit blog, bukan blog aku
  • aku tak suka Facebook sebab tak banyak kawan
  • aku suka makan char kuew teow(kalau salah betulkan)
    kreatif tak aku susun? haha

ni soalan Blog Cik Beskod yang ntah apa-apa. gila aku nak jawab Confused smile

berapa kali anda mengunyah dalam sehari?
tak kira pula. kalau kira aku rasa ada lah dalam lima enam kali. eh, lima enam ratus kali.

kalau anda ade rm3000 dalam tgn anda nak buat ape?
kalau duit yang ada dalam tangan aku tu aku punya, aku beli desktop satu. buat main game puas-puas!

sejarah dulu dapat berapa time UPSR,PMR n SPM??
*orang yang tanya ni Sejarah fal ke? UPSR mana ada Sejarah. haha* gurau je
PMR aku dapat A. SPM aku dapat A juga. Alhamdulillah Smile

berapa tangki air liur dah anda bazirkan time tido?
sebab tak pernah kaji, jadi tak dapat nak jawab.

guna shampoo ape? berkesan tak?
Clean & Clear! eh, ke Clear? lupa la. macam tak je. rambut aku tetap hitam. aku nak bagi coklat sikit. haha

facebook ke twitter? pilih yg mana satu dan kenapa?
Twitter! sebab kat Twitter takde orang sakit hati bila kita tweet walau 1000 kali sejam. Open-mouthed smile

kalau anda tau emel n password blog saya, anda nak buat ape?
buat bodo je la. bukan boleh jadikan awak milik saya. Disappointed smile

bantal tido anda ada peta dunia x?(air liur basi)
tak. jujur ni.

apa anda buat selain menaip entri n jawab soalan saya ini?
berfikir. haha

anda suka makan biskut ke tak??biskut ape? wajib jawab hahaha
tak. buat kotor mulut je. hahahahaha

kalau anda jumpa or terjumpa or terserempak dgn saya, anda nak ucap apa n nak buat apa?? buat donno je ke??
Er, gambar mana?

akhirnya aku berjaya juga jawab soalan dia! yes! habisla korang yang akan aku tag! Angry smile

11 soalan aku, sapa tak jawab aku tak nak kawan! :

  1. siapa nama penuh anda?
  2. kalau jadi 10 kali lebih berjaya berbanding sekarang, adakah anda akan mengingati saya? cehh
  3. anda biasanya buat entri baru guna editor yang Blogger sediakan atau Desktop application?
  4. kenapa anda pilih Blogger dan bukan blog lain?
  5. kalau boleh minta satu permintaan, apa yang anda akan minta?
  6. sekiranya semala cuti, hari ini cuti dan anda tidak akan keluar adakah anda akan mandi pagi hari ini?
  7. biasanya anda tidur pada pukul berapa?
  8. apa perasaan anda setiap kali datang ke blog saya?
  9. apa perasaan anda apabila tahu anda telah di tag?
  10. adakah anda suka akan keperibadian saya? – dalam dunia blog ni la
  11. saya comel tak? haha Embarrassed smile

mangsa adalah seperti berikut:

  1. Fahuna
  2. BiQa HatmiN
  3. fadh leyanie
  4. NaRuFiQ
  5. Miss Natasha
  6. mazmiesya (-_-)
  7. Balqis Huda
  8. safwanmahzin
  9. gdsbnga
  10. Ini Kisah Tia
  11. http://anissyahirahh.blogspot.com special sikit

ok, sapa tak jawab, jahat. haha

11 comments:

  1. hahahahahha... jawapan bgus.. haha jujur haha..

    erk gambar ada kat blog hahaha...

    ReplyDelete
  2. ishh....nanti saya cuba jawab

    ReplyDelete
  3. siapa dah kene tag tu, jawab! dah jawab tak perlu link ke sini, sebab saya follower yang baik hati, selalu tengok blog korang semua. haha

    jawapan kat atas tu ada betul ada tak. :D

    ReplyDelete
  4. nanti bila2 free insyaallah jawab soalan ni..

    ReplyDelete
  5. tq huda diaz..nanti saya jawab..=)

    ReplyDelete
  6. http://thelazy-ism.blogspot.com/2011/10/ini-satu-pengakuan.html

    ReplyDelete