Wednesday, October 26, 2011

BEN ASHAARI: SEGMEN : Rakan Blogger Hari Ini ..


BEN ASHAARI
aku suka abg Ben sebab dia suka buat segmen yang untung-untung. tapi mestilah dia lagi untung, pembaca dia beribu *jelesnya :|


blog aku berkenaan cerita-cerita rawak je. kebanyakannya berdasarkan pengalaman. ada la sikit berdasarkan pendapat. semua idea datang dari kepala aku kecuali yang aku ada link ke orang lain. gambar-gambar kat blog aku ni banyak yang rembat dari Google je. haha


idola? idola tu takde la sangat. tapi pendorong semangat semestinya mereka yang famous lagi berjaya. antaranya:
Ben Ashaari
Lyssa Secret
cik epal



seriously, tension masuk blog diorang, tengok post yang tak sampai 5 jam dah ada komen berpuluh-puluh. zzz

9 comments:

  1. betullah...tapi otai..biasalah...jauh sungguh aku nk menjejaki mereka.haha

    ReplyDelete
  2. tahu tak pe. tapi dengarnya diorang semua sekejap je dah maju. haha

    ReplyDelete
  3. baguslah diorang maju..hehe...sekarang ni sape bijak guna peluang dia yang akan maju cepat..hehe..

    ReplyDelete
  4. Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen abg ben .jom jalan-2 :) sambil follow :) cik eyqa da follow da :)
    http://sweetlikecuppycake.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Salam. Singgah dan follow. Dari segmen bro Ben :)

    jom singgah : http://kimie-blog.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

    # Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan :))

    sggh dr segmen
    kalo der kelapangan,
    meyh la sggh blog sy yer :)

    http://cinta-hakiqi.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete