Wednesday, November 2, 2011

jom naikkan jumlah PEMBACA

sapa yang suka follow orang tapi tak baca blog orang tu, bolah blah. cheist

jom lah ramai-ramai join. sekarang pun dah ramai join.

pergh, kalau macam ni aku pun nak buat segmen la. dengan follower seciput tu?

cheist. tak boleh blah angan-anganku~

16 comments:

  1. aku hanya baca blog yang aku follow,sebab aku follow blog yang aku rasa best untuk aku. and aku tak suka gler orang dtg blog aku tulis 'FOLLOW U, FOLLOW ME BACK"


    macam hmpeh :|

    blog kau bertuah sebab aku follow *HAHA*

    ReplyDelete
  2. apsal aku tak boleh masuk blog kau? :(

    ReplyDelete
  3. hye salam perkenalan..^^
    sy dri segmen yng sama..
    kalaw free sila la singgah ke blog sya..=)

    ReplyDelete
  4. Hai.Hai.Hai..Eza singgah sini dari segmen yang sama. Jom sama-sama kita tambah kawan. Kalau ada masa lapang, jempot la pergi blog Eza. Eza suka sangat dapat kawan baru. Nice to know you, yeaa! :D

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  5. Singgah n follow jugak dari segmen sama..jom jejalan ke blog saye ;-)

    ReplyDelete
  6. Hello, sy dari segmen yg sama. sy dah follow kamu, kamu pon silalah jd follower sy ye.. tq!

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg same . done folo . anyway , salam kenal yeaa :)

    ReplyDelete
  9. singgah dan folo sini ye! selamat berkenalan. :)

    ReplyDelete
  10. hyee ,iza singgah dari segmen yang sama..kalau sudi ,jom singgah blog iza..:)

    http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html

    ReplyDelete
  11. hana dr segmen follower ;) dtg usha blog awk ;)

    ReplyDelete
  12. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

    ReplyDelete