Friday, November 4, 2011

rahsia aku(dinyah rahsiakan)

hari tu ada orang cakap: “wow! kau dah banyak berubah sekarang, sejak bila?” aku pun dengan tersipu-sipunya cakap lah: “ni lah bukti dah besar, dah pandai sikit, takde lah selekeh macam dulu je, haha”. aku pun tak menyangka yang perubahan aku begitu ketara. tapi orang dah puji, senyum je lah. haha Open-mouthed smile

nak tahu apa rahsia paling besar aku, macam mana aku boleh berubah? begitu menarik dan kacak sehingga muka aku perlu dicover supaya takde orang terpikat?

hahaha ilmu hitammmm Angry smile susuk:

tipu, aku tak buat benda kotor macam ni, cheist, pantang aku!

ni dia rahsia aku:

Secret of fair skin

haha, kalau korang rasa kulit korang deserve the best, pakailah losyen, jangan malu jangan segan, kulit korang, orang lain tak rasa apa yang korang rasa. aku pakai losyen selamba je. haha Open-mouthed smile

3 comments:

  1. nak tanya, nape nak buat read more ? huhu

    ReplyDelete
  2. hahaha...... pakai losyen beb.... kita ambik wuduk 5 kali sehari je...

    ReplyDelete