Saturday, March 10, 2012

bina semula(?)

Assalamualaikum, aku nak beritahu aku dah terhancurkan rupa molek yang lepas. sekarang aku nak guna Dynamic View je. lebih mudah dan elegen. haha *dalam hati masih ada rasa kecewa* kepada yang setia membaca, harap maaf.

4 comments:

  1. weeiii , kenape blog kauu jadi macam niiii ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini yang dinamakan kemajuan, hahaha :D

      Delete
  2. tudia. template power nae. aku ingat kau dah pakai domain sniri.
    tak gaya blog dah. cam web dah.

    p/s: tapi load agak lambat. agak je la, tak la lambat sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula-mula load memang lama sikit. tapi kalau dia dah siap load, semua jadi laju. tekan post lain(kat sidebar) tu pun cepat je load. :)

      Delete