Friday, October 28, 2011

kau dah kenapa?!


image


seriously aku nervous, takut, excited, semua ada dalam diri ni. sejak semalam lagi. sebenarnya aku takde lah ambil peduli sangat bila dia akan keluar kan tapi bila dia dah buat pengumuman macam ni aku tertunggu-tunggu la. demm

penat aku tunggu. dari pagi ke tengahari ke petang sampai lah ke malam. yang aku dapat hanyalah satu igauan yang tak berapa jelas. tension, sakit hati, benci marah, geram aku nak makan je kat CFS Website!

dah la salah tulis. 1st jadi 2st. grrr

baik kau cepat-cepat settlekan masalah kau sebelum aku submit surat pindah U!

I’m tired of waiting. I’m tired of hoping.

4 comments:

  1. wahh~ dah kuar result daa....cepatnya~ bertawakkal sahaja laa...

    ReplyDelete
  2. belum lagii. penat tunggu. apalah

    ReplyDelete
  3. oh oh! budak UIA rupanya! ;D

    ReplyDelete