Thursday, October 27, 2011

Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger. Jom !

oleh kerana segmen ni lebih kurang je dengan segmen yang abg Ben buat, aku copy je la eh apa yang ada. haha

blog aku berkenaan cerita-cerita rawak je. kebanyakannya berdasarkan pengalaman. ada la sikit berdasarkan pendapat. semua idea datang dari kepala aku kecuali yang aku ada link ke orang lain. gambar-gambar kat blog aku ni banyak yang rembat dari Google je. haha

aku buat blog ni sebab facebook tak best, twitter ada character limit. itu lah sebab dia! haha takde la. sebenarnya aku buat blog ni sebab aku rasa bosan. online tapi takde buat apa-apa yang berfaedah. blogging tak berfaedah? berblogging ni ada faedahnya. selain dapat dapat baca benda baru, baca cerita orang aku dapat berkenalan dengan banyak orang!

masa mula-mula tu, takde siapa yang buat aku rasa nak buat bgog ni. sebenarnya aku dah ada blog dekat myspace, tapi sebab beberapa perkara yang aku sendiri dah lupa, aku lupakan dia, aku pergi sini. haha

7 comments:

  1. hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
    hehe.. keep up blogging yurp !
    btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
    meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  2. betul2 , dulu masa buat blog, tak tahu lagi pe sebenarnya yang patut di tulis,.. tapi sekarang. rasa best sangat.. dapat kongsi.. n dapat ramai kawan.

    ReplyDelete
  3. hey dear, baru sempat melawat kamu pula. hehe . follow kamu ye, rajin2 dtg sini lg..wah2 :) hehe

    ReplyDelete
  4. aii..
    salam pkenalan..
    cik yana singgah sini..
    dari segmen yg sme..
    jejalan laa kt blog cik yana yee..

    http://honeymiaka91.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

    ReplyDelete
  6. hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

    diya dari segmen lyssa juga
    http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    senang2 singgah lah ye :)

    ReplyDelete
  7. Datang sini nak kenal2 rakan blogger..
    Happy blogging...:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete