Tuesday, December 6, 2011

SyoknyerBlogging

Syoknyer Blogging

aku nak ajak korang semua join Forum ni. siapa yang suka bersuara tu mari ramai-ramai join. tak susah pun. :P

aku selalu masuk sebab ada shoutbox. korang nak jerit apa pun boleh. aku tengok ada yang siap cakap pasal calon-calon lagi. haha lawak kadang-kadang dorang ni.

tapi ada one thing yang aku tak suka, aku punya nama tak ada warna. aku nak juga ada warna macam para moderator sekalian. T_T

apa pun, aku recommend kan forum ni sebab members setakat ni yang aku jumpa friendly. tak ada lagi yang gila kuasa. cuma kalau masuk kat thread Isu-isu Semasa, jangan terkejut kalau laju sangat. :D

selagi mana kau hidup untuk dirimu sahaja,
tiada siapa yang akan menghormatimu.

No comments:

Post a Comment